2009-11-09

Expressions

Detta var inne på deviantArt för typ hundra år sen, men alldeles nyligen blev jag länkad till en och blev plötsligt sugen på att göra en egen. Ansiktsuttryck är underbart roliga att rita.


Och när vi ändå håller på kan jag väl slänga upp en Sailor Moon-bild jag gjorde på begäran. Så mycket nostalgikick så det var inte sant.


[/edit] Hoho, alltid lika kul att se hur Blogger dödar de redan jpg-massakrerade färgerna D:

5 kommentarer:

  1. Skaffa ett konto på flickr och lägg upp dina bilder här därifrån. Visst, Google ger dig redan ett konto på picasa, och det är väl okej -- antar jag -- om du gillar att flörta med ödet och doesn't afraid of jpeg-compression everywhere in your bedsheets liksom.

    I andra sammanhang, så tycker jag att plceringen av "wtf?" följt av "triumph" var en underbar idé. wtfTRIUMPH is the new black.

    SvaraRadera
  2. Aldrig tänkt på det där med wtfTRIUMPH. Låter rätt bra nu när du säger det.

    (Jo, flickr. Problemet är bara att då blir det som Freewebs all over, dvs jag behöver gå en omväg med uppladdningen. Och min attention span är för kort för det.)

    SvaraRadera
  3. Jaaa, men du får en länk direkt av flickr för att lägga upp bilden på din blogg, du kan även ansluta din blogg till flickr. För Flickr bryr sig! FLICKR BRYR SIG, OKEJ! ;_;

    SvaraRadera
  4. Åh ansiktsuttrycks-challenge! Älskar WTF-minen, klockrent. Gillar den enkla och lediga stilen på hela bilden, kul att se lite fler ansiktsuttryck!

    Och ja, Jpeg DÖDAR. Och den gör det inte ens seriöst - skall man paja en bild skall man välja GIF, för den gör det iallafall snyggt med gräsliga raster x)

    SvaraRadera
  5. Hahaha gif, fy fan. Jag vet precis vad du menar. Någon gång har jag till och med sparat en bild i gif bara för effektens skull.

    Btw, jag tycker du också ska göra uttrycks-challenge! Har definitivt potential att bli epic :D

    SvaraRadera